• Pagina’s

  • Categorieën

  • Top berichten

  • Advertenties

Derde-wereld laptop

De zogenoemde ‘derde-wereld-laptop’ is een trend aan het worden in het westen! De goedkope, uitgeklede en energiezuinige laptop is bedoeld als betaalbaar alternatief voor mensen in ontwikkelingslanden. Hij kost nu nog zo’n 120 euro, maar dat gaat waarschijnlijk nog zakken naar zo’n 65 euro. 

De populariteit in het westen heeft alles met die prijs te maken, maar wellicht ook met een actie die in sommige landen loopt: de campagne ‘Get One Give One’, waarbij de consument die er eentje koopt, er automatisch ook eentje weggeeft aan een kind in een ontwikkelingsland.De zogenoemde ‘derde-wereld-laptop’ is een trend aan het worden in het westen! De goedkope, uitgeklede en energiezuinige laptop is bedoeld als betaalbaar alternatief voor mensen in ontwikkelingslanden. Hij kost nu nog zo’n 120 euro, maar dat gaat waarschijnlijk nog zakken naar zo’n 65 euro. 

De populariteit in het westen heeft alles met die prijs te maken, maar wellicht ook met een actie die in sommige landen loopt: de campagne ‘Get One Give One’, waarbij de consument die er eentje koopt, er automatisch ook eentje weggeeft aan een kind in een ontwikkelingsland.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: